Tidlig cherrytomat. Sorten blir middels høy og produserer rikelig med oransje/gule små tomater. Smaken er god, passe blanding av sødme og syre.
Foredler er Dr James R Baggett, og sorten ble introdusert i 1983
Hei igjen Elisabeth! Helt frem til jeg så denne blogg, har en tomat alltid vært en tomat for meg. Jeg har tydeligvis tatt skrekkelig feil. Dette er jo et helt studium av små røde og gule. Igjen: Du gir så mye flott informasjon om alt du sår og steller istand. Bare synd jeg ikke har en eneste tomat i min hage. Tenkte faktisk jeg skulle kjøpe (på butikken) ett par kilo å tørke i komfyren for å få den soltørkede aromaen som er så god på salatene utover. Dette er vel for latskap å regne vil jeg tro :-). Lykke til med alle dine røde og gule. Har du hatt åpen hage forresten?
Hei igjen Elisabeth! Helt frem til jeg så denne blogg, har en tomat alltid vært en tomat for meg. Jeg har tydeligvis tatt skrekkelig feil. Dette er jo et helt studium av små røde og gule. Igjen: Du gir så mye flott informasjon om alt du sår og steller istand. Bare synd jeg ikke har en eneste tomat i min hage. Tenkte faktisk jeg skulle kjøpe (på butikken) ett par kilo å tørke i komfyren for å få den soltørkede aromaen som er så god på salatene utover. Dette er vel for latskap å regne vil jeg tro :-). Lykke til med alle dine røde og gule. Har du hatt åpen hage forresten?
SvarSlett